top of page
Search

Rannavolles Põllul ja Palmil kahest kaks!


15.06 ja 22.06 toimus Toila rannavolle etapp, kus osalesid noored, naised ja mehed.

Ilm oli päikseline ja esimesel etapil mängis kokku 12 ja teisel etapil 13 paari.


Esimese etapi parimateks otsustusid noorte seast Carmen Sass ja Robin Neem kes saavutasid kolmanda koha, Kateriine Rego ja Johanna Koppel kes saavutasid teise koha ning Raheelika Almiste ja Chrysanna Eliisa Peri saavutasid esimese koha.


Teisel etapil olid kolmandaks kohaks jäänud Lisann Sööt ja Anette Tint, teise koha saavutasid Tamerlan Ametov ja Jako Tulko ning esimese koha said taas Raheelika Almiste ja Chrysanna Eliisa Peri.


Naiste seast esimesel etapil osustusid parimateks järgmised: Maria Plavinski ja Juliana Lukina kes said kolmanda koha, teise koha saavutasid Uljana Žuravljova ja Sofja Žuravljova ning esimese koha saavutasid Külli Stroo ja Tiia Klaas.

Meeste esikolmik esimesel etapil oli selline: kolmanda koha saavutasid Daniil Kuznetsov ja Nikita Rabehha, teise koha saavutasid Oleksii Bilous ja Ilja Kirjuškin ning esimese koha saavutasid Taavi Põllu ja Kristjan Palm.

Teise etapi meeste tulemused olid järgmised: kolmanda koha said Taivo Valdur ja Janek Vallimäe, teise koha said endale Vladimir Semitsev ja Pavel Grintsak ning esimese koha võitis taaskord Taavi Põllu ja Kristjan Palm.


Järgmine etapp juba 30.06.


Täname toetajaid: Eesti Kultuurkapital, Rademar, Toila vald, Stokker Jõhvi, Mimino, Toila Spa


Lisann sööt



79 views

コメント


bottom of page